Profesija: Topošais zinātnieks

Zina visu un par visiem!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
No amata atkāpjas "Twitter" izpilddirektors Diks Kostolo
Publicēts 12. jūnijā, 2015.
Mikroblogu kompānijas "Twitter" izpilddirektors Diks Kostolo pēkšņi nāca klajā ar paziņojumu, ka viņš atkāpjas no sava vadītāja amata, sakarā ar lēno kompānijas klientu piesaisti un nespēju piesaistīt reklāmdevējus ar tādu pašu likmi kā konkurenti.

Kostolo amatu uz pagaidu termiņu ieņems "Twitter" līdzdibinātājs Džeks Dorsijs.Saskaņā ar kādu tuvu stāvošu avotu, tas ir bijis Kostolo lēmums atstāt amatu, un to viņš jau bija paziņojis valdes sēdē pagājušajā gadā.

"Šī ziņa, diemžēl, nav pārsteigums," norādīja Neits Eliots, "Forrester Research" vadības konusltants. "Lieta tāda, ka "Twitter" pašlaik neiet pārāk labi ne savu klientu, ne tirgotāju apkalpošanā".

Konferences zvanā Kostolo atklāja, ka kompānija nākamajam izpilddirektora amatam apsvērs kandidatūras gan no, gan ārpus uzņēmuma, un ka viņš ir "ārkārtīgi lepns" par sešiem pavadītajiem gadiem "Twitter" kompānijā.

Dorsijs norādīja, ka jaunā amata kandidāta meklēšana vēl nav sākusies, taču tiks meklēts kāds, kas "Twitter" lieto katru dienu un "mīl" šo produktu.

Uzņēmuma paziņojumā tika norādīts, ka Kostolo no amata atkāpsies 1. jūlijā un turpinās strādāt uzņēmuma komandā.

Antonijs Noto, uzņēmuma finanšu direktors atzīmēja, ka Kostolo nesaņēma atlaišanas paketi, jo brīvprātīgi atkāpās pats.

"Twitter" jau sen cīnās, lai iegūtu tikpat lielu lietotāju skaistu kā citi sociālie mediji, piemēram, "Facebook", "Instagram" vai "Snapchat".

""Twitter" nekad nav sniedzis saviem lietotājiem iemeslu atgriezties. Kamēr citi sociālie portāli ir iepazīstinājuši ar jaunām funkcijām un iespējām, "Twitter" viss paliek nemainīgs. Rezultāts tam ir neizturami lēns lietotāju pieaugums," norādīja Eliots.

Vēl Dikolo konferences zvana laikā piebilda, ka viņš ir nolēmis no amata atkāpties tieši tagad, jo jūt nepārtrauktu pārbaudi, un ja viņš paliktu, tas tikai "novirzītu uzmanību un nepalīdzētu uzņēmumam".

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: