Profesija: Topošais zinātnieks

Zina visu un par visiem!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Mīlestība vecuma robežas nepazīst - Kails Džons (31) un viņa mīļotā sieviete Mārdža (91)
Publicēts 9. jūnijā, 2014.
Kurš gan nav dzirdējis teicienu, ka mīlestība vecumu nepazīst. Šeit ir dzīvs piemērs šim apgalvojumam - Kails Džons (31) un viņa mīļotā sieviete Mārdža (91).

Pitsburgā Pensilvānijā dzīvo 31 gaduš vecais Kails Džons un viņa mīļotā sieviete Mārdža, kurai ir 91 gads. Ieraugot viņus noteikti lielāka daļa iedomājas, ka pastaigā devies mazdēls kopā ar savu vecmāmiņu, tāpēc piedzīvotais šoks ir vēl lielāks, kad atklājas, ka viņi ir pāris. 

Kails vienmēr ir interesējies tikai par sievietēm gados. Kā pastāsta vīrieša māte, tad sākotnēji viņa dēla simpātijas pret vecākām sievietēm saistījusi ar pusaudžu vēlmi meklēt sev pieredzējušu partneri, bet vēlāk, kad Kails nepārstāja interesēties par krietni vecākām sievietēm, sieviete apjautusi, ka tas ir nopietni. Viņa dēla izvēli ir pieņēmusi. 

Lai gan Kails ir attiecībās ar Mārdžu, viņam ir daudzas citas mīļākās, kuras gadu ziņā krietni pārspēj pašu mīlnieku. Savas mīļākās Kails atrod internetā, turklāt, kā viņš pats apgalvo, viņam vienmēr ir vairākas attiecības vienlaicīgi. 

Savu aizraušanos Kails neuzskata par neko dīvainu. Katram taču ir sava gaume, Kailam patīk sievietes, kuru augumi nav jauni un nevainojami – krunciņas un krūtis, kuras zaudējušas tvirtumu, viņam liekas ļoti skaistas. 

91 gadu vecā Mārdža savas dzīves laikā jau paspējusi izaudzināt sešus bērnus. Mūža nogali sieviete vēlas pavadīt tieši ar Kailu, kurš patīkami pārsteidzis Mārdžu. Kails ir iedrošinājis viņu ģērbties jauneklīgi, un galvenais, licis viņai saprast, ka viņa ir skaista sieviete. Sākotnēji Mārdža bijusi ļoti greizsirdīga uz citām Kaila sievietēm, bet tagad mēģina ar to sadzīvot, jo, kā pati apgalvo, Kails tāpat vienmēr atgriežas pie viņas.

   


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: