Profesija: Topošais zinātnieks

Zina visu un par visiem!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Krievijā strādā īpaši seksīgas policistes
Publicēts 27. jūnijā, 2014.
Vai atceraties seksīgo miessardzi, ko atveidoja aktrise Pamela Andersone seriālā "V.I.P"? Izrādās, ka tepat Krievijā šis seriāls ir realitāte, proti, Krievijas Iekšlietu ministrija nākusi klajā ar aizliegumu policijas darbiniecēm valkāt pārāk īsus svārciņus un augstpapēžu kurpes.

Kā zināms, Krievijas sievietes ir ļoti kolorītas un skaistas dāmas, taču pavisam nesen Krievijas Iekšlietu ministrija nākusi klajā ar aizliegumu policijas darbiniecēm valkāt pārāk īsus svārciņus un augstpapēžu kurpes. Turpmāk daiļā dzimuma pārstāvēm būs stingri jāievēro kādā izskatā viņas pilda amata pienākumus.

Krievijas iekšlietu ministra vietnieks Sergejs Gerasimovs pauž neapmierinātību ar Krievijas sieviešu- policistu ārējo izskatu, par kuru nu jau ir izteiktas vairākas sūdzibas no iedzīvotājiem. Gerasimovs uzskata, ka policistam būtu jāūt tīram un sakoptam, jo pirmā lieta, ko cilvēks ierauga satiekot policijas darbinieku ir tā izskats, taču ko var spriest, ja pašlaik policistes izvēlas nepareizu uniformu svārku garumu. Viņš apšauba, vai šāda tipa tērps vispār ļauj policistēm būt veiklām.

Tiek ziņots, ka pēdējā laikā policijas darbinieki paši izvēlas savu stilu- vīrieši pasākuši vilkt kreklus bez piedurknēm, bet sievietes svārkus visticamāk saīsinājušas pašas. Iecirkņu nodaļu vadītāji visā Krievijā tikuši no ministrijas puses aicināti ikdienas pārbaudīt, kādā izskatā to padotie dodas apgaitās.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: