Profesija: Topošais zinātnieks

Zina visu un par visiem!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Kas gaidāms Latvijas kinoteātros
Publicēts 4. jūnijā, 2014.
Jūnija mēnesis ir atnācis ne tikai ar karstiem laikapstākļiem, bet arī ar ievērības cienīgiem "karstumiem" pašmāju kinoteātros. Skatītājiem būs iespēja baudīt gan asa sižeta filmas, gan ļauties vieglai romantikai. Savs prieks būs rodams arī komēdijas mīļotājiem un piedzīvojuma meklētājiem. Ieskatīsimies ar ko kino ļaudis plāno pārsteigt Latvijas kinoteātri jūnija mēnesī.

Mīlas afēra (The Love Punch) 

Piedzīvojumu komēdija "Mīlas afēra" patiks jebkuram britu humora cienītājam un vieglam romantiķim. Tā ir romantiska, piedzīvojumiem bagāta un ar gaumīgu humoru apveltīta mīlas afēra, kuru piedāvā iemīļotie aktieri Pīrss Brosnans un Emma Tompsone.  

Anotācija: Bijušais vīrs un sieva Ričards un Keita, kaut viņu laulība oficiāli ir šķirta, ne mirkli nevar viens otru atstāt mierā. Mīlestības jūtas starp viņiem pilnībā nav zudušas. To pašu nevar teikt par viņu pensijas fonda līdzekļiem, no kura visus naudu ir izkrāpis Ričarda kompānijas jaunais īpašnieks. Uzzinot, ka pie naudas izkrāpšanas vainojamais franču baņķieris tikko savai topošajai sievai ir iegādājies 10 miljonus vērtu dimantu, filmas varoņi Ričards un Keita atstāj savas ķildas Londonā un dodas uz baņķiera kāzām franču Rivjērā ar plānu nozagt šo dimantu un atgūt viņiem izkrāpto naudu. Viņiem zādzību palīdz realizēt bijušie kaimiņi Penelope un Džerijs, kuri joprojām cer, ka Keita un Ričards izlīgs un atkal saies kopā. Četrotne izveido nenotveramu zagļu bandu, kura pasakainajā Cote d'Azur, cenšas paveikt 10 miljonus vērtu zādzību pēc labāko klasisko komēdiju žanra paraugiem. 

Džamstrīta 22 (Jump street 22)

 "Džamstrīta 22" ir turpinājums pirmajai daļai, kuru Latvijas skatītāji iepazina pirms aptuveni diviem gadiem. Arī šoreiz galveno lomu atveidos Čanings Tatums un Džons Hills.  

Anotācija: Veiksmīgi tikuši galā ar savu pirmo slepeno operāciju vidusskolā, atraktīvie policisti Šmits un Dženko saņem jaunu uzdevumu - slepeni iefiltrēties starp studentiem un neitralizēt narkotiku tirgoņus universitātē. Tomēr līdz ar Dženko iekļūšanu amerikāņu futbola komandā un Šmita nokļūšanu jauno mākslinieku aprindās, puišu savstarpējās attiecības sāk mainīties. Viņiem nākas ne tikai atrast narkotiku tirgoņus, bet arī pārliecināties par to, cik īsta ir abu draudzība. Trakas ballītes, mežonīgas apšaudes un žilbinošas meitenes liks puišiem smagi pasvīst, lai atklātu narkotiku tirgoņus un izprastu savu draudzību.  

Nekaunīgā laupīšana (Plastic)   

Filma, kas balstīta uz patiesiem notikumiem ir viena no šī gada aizraujošākam filmām. Tā apvieno piedzīvojumu, spriedzi un trillera cienīgus notikumus. 

Anotācija: Uz patiesiem notikumiem balstītā filma „Nekaunīgā laupīšana” vēstī par studentiem, kuri kopā ar savu līderi Semu piepelnīšanās nolūkos uzsāk mahinācijas ar kredītkartēm. Kontrole pār situāciju zūd pilnībā, kad jaunieši nejauši apzog bēdīgi slavenu gangsteri Marselu (Tomass Krečmans). Šī pārpratuma dēļ studenti izlemj aptīrīt Maiami lielākos šķērdētājus. Savukārt Marsels nolemj sūtīt uz Maiami savu rokaspuisi Teriku, lai piespiestu jauniešus atdot desmitkārt lielāku summu. Lai segtu parādu, studenti Fordijs, Jetesijs, Rafa un Frenkija, kā arī viņu barvedis Sems, ieplāno dārglietu zādzību, cerot iegūt krietni vien lielāku laupījumu. 

Transformeri: Iznīcības laikmets (Transformers 4) 

Uz lielajiem ekrāniem atgriežas arī vasaras lielākais grāvējs "Transformeri". Skatītāji ir varējuši sekot līdzi transformeru gaitām trīs filmās, nu klāt ir arī ceturtā. Arī tai ir ar ko pārsteigt filmas cienītājus.   

Anotācija: Šoreiz filma stāsta par kādu automehāniķi, ko atveido populārais aktieris Marks Vālbergs.  Automehāniķa nejaušais atklājums saceļ kājās gan autobotus, gan maldikonus, gan valdības aģentus. 

Rītdienas robeža (Edge of Tomorrow) 

Filmu “Borna identitāte” un “Smita kungs un kundze” autors Dags Līmans piedāvā ieskatīties nākotnes vīzijā par citplanētiešu uzbrukumu.  

Anotācija: Filmas “Rītdienas robeža” darbība norisinās tuvā nākotnē, kurā citplanētieši ir uzsākuši iznīcinošu uzbrukumu Zemei. Cietuši sakāvi visās līdzšinējās kaujās, pasaules valstu armijas apvienojas izšķirošajam uzbrukumam. Virsnieks Viljams Keidžs ir armijas zinātnieks, kurš nav piedalījies nevienā kaujā līdz brīdim, kad tiek pazemināts rangā un nosūtīts doties uzbrukumā. Viņš tiek nogalināts dažu minūšu laikā pēc uzbrukuma sākuma, bet pēkšņi atmostas dienu pirms savas nāves. Keidžs nokļūst neizskaidrojamā laika atkārtošanās ciklā, piespiežot viņu atkal no jauna doties zaudētajā kaujā un mirt. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: