Profesija: Topošais zinātnieks

Zina visu un par visiem!

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Atjaunota sludinājuma portāla “ss.lv” darbība
Publicēts 24. augustā, 2017.
Pēc Valsts ieņēmumu dienesta (VID) piemēroto nodrošinājumu atcelšanas trešdienas vakarā atjaunota Latvijā lielākā sludinājumu portāla “ss.lv” darbība.

Kā informē SIA “Internet” valdes loceklis Juris Līnis, VID ir pieņēmis lēmumu atjaunot sludinājumu portāla “ss.lv” lietotāja SIA “Internet” saimniecisko darbību, atjaunojot arī domēna vārda “ss.lv” lietošanu.

Līdztekus atcelti arī pārējie saimniecisko darbību ierobežojušie lēmumi.

VID norāda, ka lēmums par uzņēmuma saimnieciskās darbības atjaunošanu pieņemts, jo komersants jau ir nodevis VID rīcībā daļu pieprasītās informācijas par sludinājumu portālā “SS” ievietotajiem sludinājumiem. Tāpat uzņēmums ir rakstiski paudis apņemšanos arī turpmāk sadarboties ar VID un sniegt tam nepieciešamo informāciju.

VID cer uz turpmāku konstruktīvu sadarbību, kuras ietvaros komersants pildīs rakstveidā pausto apņemšanos.

Kā ziņots, augusta sākumā Valsts ieņēmumu dienests paziņoja, ka nolēmis apturēt sludinājumu portāla “ss.lv” darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem.

Vēlāk SIA “Internet” pavēstīja par nodomu risinājumu strīdā ar VID meklēt mediācijas ceļā. Par mediācijas partneri strīdā starp Valsts ieņēmumu dienestu un SIA “SS” piekritis kļūt PwC kopā ar zvērinātu advokātu biroju “PwC Legal”.

Mediācijas process starp abām pusēm vēl turpinās.

Foto: Ekrānšāviņš


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: